Rehabilitering/vedlikehold og restaurering

Er det på tide med rehabilitering, vedlikehold eller restaurering? Da bør du ta kontakt med oss for en helt gratis og uforpliktende befaring!

Vi sørger for god planlegging, tegninger og søknader som kreves. Etter dette tar vi også utførelsen. Ingen jobber er for store eller små for oss. Med vår lange erfaring har vi også opparbeidet oss korrekt utstyr til alle typer jobber.

Skulle det også være behov for underentreprenører, så har vi dyktige samarbeidspartnere på muring, flislegging, elektrisk arbeid, glass og maling.

Det skal gi deg trygghet på at vi kan levere. Sammen så blir det trygge, miljøvennlige og gode løsninger for ditt prosjekt.

Rehabilitering og vedlikehold av hus, hytter og næringsbygg
Vi utfører rehabilitering og vedlikehold på bad, kjøkken, utvendige vegger, tak og etterisolerer om nødvendig.

Restaurering
Trenger du å få tilbakeført noe til original stil på et bygg er vi klare. Det samme om du skulle ønske å bevare den originale stilen. Her har vi lang erfaring og kompetanse som kan komme godt med i prosjekter som er litt utenfor normalen.

Vi lager nye kopier i friske materialer for deler som er ødelagt eller trengs å byttes. Dette arbeidet er krevende og detaljfokusert, så det er viktig at alt går riktig for seg for å bevare de verdiene som finnes i et eldre bygg.